Så passar DU i allt!

Jag får ofta öra från kunder och i DM; Du passar ju i ALLT!

och det gör mig ju såklart jätteglad, men det stämmer heller inte helt. 

 

Jag ahr lärt mig hur jag ska styla plagg, VAD jag gillar, vilka färger och modeller jag föredrar och stylar helt enkelt alla plagg jag bär efter MIN egen preferens och stil. Låter det konstigt?  Jag ska lista några exempel som du förhoppningsvis kan applicera på DIN garderob ochh när du shoppar som kan ge dig en garderob där du också passar i allt. 

 

1. VAD GILLAR DU? HIttar din STIL. Jag gillar väldigt avskalade, stilrena plagg. Och gillar inte mönster eller volanger tex. Tråkigt tycker många - perfekt för mig tänker jag!

Oavsett om du äälskar knalliga färger, mönster, storaa volanger eller avskalad minimalism - ÄG det. Du kommer garanterat känna dig mer hemma i plagg du gillar och bara därför passa ännu bättre i dem! 

2. VÅGA SÄGA HEJDÅ TILL ÄLSKLINGAR

För att hitta sin stil som ovan, får man såklart testa sig fram. Både en och två gånger för att förstå vad man gillar tills man hittar magin; något man både gillar och känenr sig bekväm i!

Därför hänger det garanterat ett par felköp i garderoben, plagg du älskar men inte använder för att dem inte är rätt för dig. VÅGA gör dig av med dem. Du blir garanterat bara irriterad när du ser att dem fortfarande bara hänger kva ri garderoben. Skänk dem vidare eller sälj dem via en secondhandfirma (till exempel Tilly & Treasure) på kommission och förhoppningsvis får du en slant tillbaka att investera i något annat till din garderob. 

3. DIN FORM. Jag har tex breda axlar, breda höfter och får därför en ganka "boxig" kroppsform om jag inte tar tillvara på min midja. Därför styla rjag ofta mina plagg så att midja på något vis syns och slipper dörför en boxform. 

TEX tycker jag det är URSNYGGT att ha shorts oc en stor oversize T-Shirt över (något en av mina närmsta vänenr rockar ofta och  mycket och är pangsnygg i) men på mig blir det aldeless för boxigt och stort. Men jag gillar ju också oversize och har det ofta; men då stylar jag det annorlunda. Istället för Oversize tshirt kör jag en oversize skjorta som har ett annat fall än en stor Tshirt, det ger mig en annan form och funkar bäst, enligt mig, när det kommer till oversize looken. Eller så har jag en tight topp närmast kroppen och en stor boxig skjorta utanpå. 

Här spelar jag efter MINA regler för min kroppsform. Det gör att jag känner mig ännu mer bekväm och har enklare att hitta plagg jag älskar. 

3. FÄRG: Jag återkommer till färg, men faktur är att du INTE KOMMER använda plagg i en färg du inte gillar. Kanske älskar du grönt på andra eller i inredning men när du har de tpå dig känns det helt enkelt inte rätt. 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Utvalda Fynd